Nieuws
Actuele projecten
Projectinformatie
Lees verder »»
Gerealiseerde projecten
Projectinformatie
Lees verder »»
Vacatures
Werken bij Bouwen in Beton
Reageer schriftelijk of via e-mail »

Bouwen in Beton
Jagersbosstraat 4
5241 JT Rosmalen
T 073 52 22 457
F 073 52 22 458

E info@bouweninbeton.nl


 
Nieuws

Oprichting Projects in Prefab BV

Om nog beter te kunnen voldoen aan klant specifieke wensen hebben we Projects in Prefab BV opgericht. Projects in Prefab BV richt zich met name op de ontwikkeling en realisatie van specifieke projecten voor de (petro-) chemische industrie, waarbij verdere productontwikkeling en kwaliteitsverbetering hoog in het vaandel staan van de nieuwe organisatie.

Binnen deze nieuwe organisatie willen wij ons concentreren op een breed scala aan oplossingen en producten die passen binnen de huidige vraag van het conceptmatig bouwen.

Te denken valt dan aan dunschalige gevelelementen met specifieke duurzaamheids- en esthetische eisen, vloeroplossingen voor industriële omgevingen met resistentie tegen indringen van chemische stoffen, box in box solutions voor het behuizen van kwetsbare installaties in agressieve omgevingen en last but not least, bouwwerken en onderdelen met grote blast proof eigenschappen (explosiebestandheid).

Vanzelfsprekend zullen beide bedrijven, Bouwen in Beton BV en Projects in Prefab BV als zusterbedrijven opereren om synergiën niet verloren te laten gaan.